Specialbiler

Eksperter i specialbiler

Vi tager os af alle slags biler, men som noget ekstraordinært er vi eksperter i specialbiler. Med specialbiler mener vi typisk sportsvogne, biler i luksusklassen og gamle klassiske biler.

Hos os kan du trygt aflevere din specialbil, hvad enten det er en Ferrari, Audi, BMW, Maserati eller en gammel klassisk bil.

Specialbiler kræver ekspertise

På den ene side er specialbiler nemmere at reparere sammenlignet med almindelige biler. Det skyldes, at de er fremstillet af kvalitetsmateriale, som gør, at de forskellige elementer nemt, og uden fare for at gå i stykker, kan skilles ad og samles igen.

Men på den anden side er specialbiler ofte opbygget efter en noget mere avanceret model sammenlignet med mere almindelige biler. Det betyder, at de er bygget af væsenligt flere elementer og skruer end mere almindelige biler.

Har man som mekaniker eller pladesmed ikke erfaring med den komplicerede opbygning, kan det være svært at håndtere.

Netop derfor skal du vælge os til at reparere din specialbil. Vi har repareret et utal af specialbiler og opfatter dette som vores ekspertiseområde. Din bil er altså i gode hænder hos os.

Tøv ikke med at kontakte os

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du må have. Tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere om vores værksted

Har du brug for en professionel mekaniker, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, såfremt du skulle have nogle spørgsmål. Ønsker du et uforpligtende tilbud og pris, så klarer vi og den. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os i dag