GRATIS KLARGØRING


Er der kommet en skade på bilen, og skal den udbedres via din forsikring, kan du få den klargjort helt gratis hos vores autoskadecenter i Rødovre, så den er ren og pæn.

Vores professionelle medarbejdere har mange års erfaring inden for klargøring og ved, hvordan de skal behandle din bil, så den bliver flot og skinnende. Da vi ikke er et klargøringscenter, udfører vi kun klargøringer i forbindelse med forsikringsskader.

ØNSKER DU GRATIS KLARGØRING?

Vi sørger for, at din bil bliver så god som ny ved at give den en grundig rengøring, som består af:

  • Vask af bilen
  • Støvsugning
  • Aftørring af indvendige overflader og falser
  • Voksbehandling
  • Dækshine

Ønsker du en gratis klargøring af din bil i forbindelse med en forsikringsskade, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere eller aftale nærmere.

GRATIS LÅNEBIL


Er du på udkig efter en dygtig mekaniker, som kan tage hånd om din skadet bil og reparere den til din fuld tilfredsstillelse?
Hos CPH Skadecenter ApS i Rødovre reparerer vi din bil, og under reparationen kan du låne en gratis lånebil. På den måde gør vi hverdagen lettere for dig, når din bil er til reparation.

Vi har hele 4 lånebiler, som kan lejes ud til vores kunder under reparationen af deres biler. Vi ved nemlig, at en lånebil vil gøre, at hverdagen forbliver uforstyrret. Med en gratis lånebil mener vi, at du intet skal betale – bortset fra en daglig forsikring på 75 kr. inklusiv moms. Pengene betaler du først, når vi har udført reparationen af din bil.​​

Kvalitet og service er nøgleordene hos os. Og vi gør vores bedste for, at disse er tydelige i alt, hvad vi foretager os. Det er den røde tråd i vores firma.

Ud over den glæde du og din familie har af lånebilen, får I en fejlfri bil tilbage, der fungerer, som den skal. Vi tilstræber os altid på at udføre et korrekt arbejde, så du får oplevelsen af en ny bil ved returnering.

Vi har lavet en side, hvor du kan læse meget mere om dine muligheder for at låne en gratis lånebil.


Er din bil brudt sammen, eller er det tid til at få udført et serviceeftersyn? Så kan du med fordel tage den forbi vores autoværksted i Rødovre. Vi har mange års erfaring inden for branchen og derfor kan vi sikre dig for, at din bil bliver som ny.

Du kan altid være sikker på, at det er en professionel og uddannet mekaniker eller pladesmed, der tager sig af din bil på vores autoværksted. Vi har mere end ti års erfaring og har naturligvis det nødvendige udstyr, der skal til for at udføre opgaverne.

CPH SKADECENTER

Hvidsværmervej 163C
2610 Rødovre

Telefon: 31 31 74 10
E-mail: kontakt@cphskadecenter.dk
CVR nr. 3654 6433