Serviceeftersyn

Serviceeftersyn i Rødovre

Det er altid en god idé at få foretaget et serviceeftersyn, og det gør vi glædeligt for dig i vores autoværksted i Rødovre.

Hvad er et serviceeftersyn?

Først og fremmest må du huske på, at et serviceeftersyn ikke er det samme som et bilsyn.

Et bilsyn er et lovpligtigt syn, hvor det testes om bilen er sikker at køre i, samt at den ikke forurener for meget. Bilsynet er obligatorisk og serviceeftersynet er frivilligt, men det er vores vurdering, at det er dumt at springe serviceeftersynet over.

Serviceeftersyn sparer dig penge

Når vi laver et serviceeftersyn af din bil i Rødovre, kan vi opdage eventuelle problemer, inden de udvikler sig til reelle problemer. På den måde sørger vi for, at din bil er driftssikker.

Ud over det kan du også spare en del penge ved at køre din bil forbi vores værksted i Rødovre og få foretaget et serviceeftersyn. Det er nemlig væsentligt billigere for dig, at vi udbedrer små skader inden, at de udvikler sig til større og omkostningsfulde skader.

Sidst men ikke mindst kan du også spare penge på benzin ved regelmæssigt at svinge forbi os i Rødovre til et serviceeftersyn. Vi er nemlig konstant på forkant med nye olier og nye oliefiltrer, som er med til at smøre motoren. Når motoren er smurt, bruger den nemlig mindre benzin.

Vi tilbyder priser på serviceeftersyn fra 810 kr. eksklusiv moms. I forbindelse med et servicetjek ser vi alle komponenter og elementer igennem på din bin.

Bestil et serviceeftersyn med det samme

Der er således mange grunde til at få foretaget et serviceeftersyn i Rødovre. Ring til os og bestil en tid eller gør det online.

Kontakt os og hør mere om vores værksted

Har du brug for en professionel mekaniker, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, såfremt du skulle have nogle spørgsmål. Ønsker du et uforpligtende tilbud og pris, så klarer vi og den. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os i dag