SERVICEEFTERSYN I RØDOVRE


Det er altid en god idé at få foretaget et serviceeftersyn, og det gør vi glædeligt for dig i vores autoværksted i Rødovre.

HVAD ER ET SERVICEEFTERSYN?

Først og fremmest må du huske på, at et serviceeftersyn ikke er det samme som et bilsyn.

Et bilsyn er et lovpligtigt syn, hvor det testes om bilen er sikker at køre i, samt at den ikke forurener for meget. Bilsynet er obligatorisk og serviceeftersynet er frivilligt, men det er vores vurdering, at det er dumt at springe serviceeftersynet over.

SERVICEEFTERSYNET SPARER DIG PENGE

Når vi laver et serviceeftersyn af din bil i Rødovre, kan vi opdage eventuelle problemer, inden de udvikler sig til reelle problemer. På den måde sørger vi for, at din bil er driftssikker.

Ud over det kan du også spare en del penge ved at køre din bil forbi vores værksted i Rødovre og få foretaget et serviceeftersyn. Det er nemlig væsentligt billigere for dig, at vi udbedrer små skader inden, at de udvikler sig til større og omkostningsfulde skader.

Sidst men ikke mindst kan du også spare penge på benzin ved regelmæssigt at svinge forbi os i Rødovre til et serviceeftersyn. Vi er nemlig konstant på forkant med nye olier og nye oliefiltrer, som er med til at smøre motoren. Når motoren er smurt, bruger den nemlig mindre benzin.

Vi tilbyder priser på serviceeftersyn fra 810 kr. eksklusiv moms. I forbindelse med et servicetjek ser vi alle komponenter og elementer igennem på din bin.

BESTIL ET SERVICEEFTERSYN MED DET SAMME

Der er således mange grunde til at få foretaget et serviceeftersyn i Rødovre. Ring til os og bestil en tid eller gør det online.

GRATIS LÅNEBIL


Er du på udkig efter en dygtig mekaniker, som kan tage hånd om din skadet bil og reparere den til din fuld tilfredsstillelse?
Hos CPH Skadecenter ApS i Rødovre reparerer vi din bil, og under reparationen kan du låne en gratis lånebil. På den måde gør vi hverdagen lettere for dig, når din bil er til reparation.

Vi har hele 4 lånebiler, som kan lejes ud til vores kunder under reparationen af deres biler. Vi ved nemlig, at en lånebil vil gøre, at hverdagen forbliver uforstyrret. Med en gratis lånebil mener vi, at du intet skal betale – bortset fra en daglig forsikring på 75 kr. inklusiv moms. Pengene betaler du først, når vi har udført reparationen af din bil.​​

Kvalitet og service er nøgleordene hos os. Og vi gør vores bedste for, at disse er tydelige i alt, hvad vi foretager os. Det er den røde tråd i vores firma.

Ud over den glæde du og din familie har af lånebilen, får I en fejlfri bil tilbage, der fungerer, som den skal. Vi tilstræber os altid på at udføre et korrekt arbejde, så du får oplevelsen af en ny bil ved returnering.

Vi har lavet en side, hvor du kan læse meget mere om dine muligheder for at låne en gratis lånebil.


Er din bil brudt sammen, eller er det tid til at få udført et serviceeftersyn? Så kan du med fordel tage den forbi vores autoværksted i Rødovre. Vi har mange års erfaring inden for branchen og derfor kan vi sikre dig for, at din bil bliver som ny.

Du kan altid være sikker på, at det er en professionel og uddannet mekaniker eller pladesmed, der tager sig af din bil på vores autoværksted. Vi har mere end ti års erfaring og har naturligvis det nødvendige udstyr, der skal til for at udføre opgaverne.

CPH SKADECENTER

Hvidsværmervej 163C
2610 Rødovre

Telefon: 31 31 74 10
E-mail: kontakt@cphskadecenter.dk
CVR nr. 3654 6433