Glasskader

Udskiftning af bilrude ved stenslag og andre glasskader

Vi tilbyder udskiftning af bilrude på alle biler med stor omhu og omtanke for din bil på vores værksted i Rødovre. Vi udskifter både front-, side- og bagruder, og vi sørger selvfølgelig for, at der ikke kommer ridser eller hakker i din bil under arbejdet.

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring med reparation af stenslag samt udskiftning af bilrude.

Vælg mellem originale og uoriginale ruder

For at imødekomme alle behov og ønsker tilbyder vi både originale og uoriginale ruder. Vi har forhandlet os frem til nogle af markedets bedste priser, så du får billige originale bilruder hos os.

Derudover tilbyder vi nogle af markedets bedste uoriginale bilruder, der har en lige så høj kvalitet som de originale. Har du en ældre bil, kan du med fordel spare penge og vælge en uoriginal rude, mens vi anbefaler en original rude til de nyere biler.

Vi anvender markedets mest miljøvenlige lim til udskiftning af bilrude, nemlig Innotec, som er den foretrukne lim i autobranchen.

Hurtig udskiftning af bilrude

Vi arbejder hurtigt og præcist i forbindelse med udskiftning af din bils rude. Så har du fået en glasskade eller et stenslag, kan du med fordel aflevere din bil hos os om morgenen og hente den igen samme dag. Vi ved nemlig, at det kan være svært at undvære sin bil.

Kontakt os

Har din bilrude fået et stenslag eller en anden glasskade? Ring til os, så booker vi en tid til en udskiftning af din rude. Du kan også selv bestille en tid online.

Kontakt os og hør mere om vores værksted

Har du brug for en professionel mekaniker, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, såfremt du skulle have nogle spørgsmål. Ønsker du et uforpligtende tilbud og pris, så klarer vi og den. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os i dag