Om os

Autoværksted med fokus på højeste kvalitet

Kompetente ansatte og automekanier

CPH Skadecenter ApS har kvaliteten i fokus og ønsker at hæve bilservice til helt nye højder i bilindustrien.

Det gør vi bl.a. ved at tage os god tid til hver bil på vores autoværksted i Rødovre. Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, og hos os er lappeløsninger aldrig en mulighed. Som din automekaniker i Rødovre tilbyder vi også mekanisk arbejde, som omfatter alle indvendige skader i din bil.

Når vi udskifter reservedele i din bil, benytter vi kun originale reservedele. Det gør vi for at bevare forsikringsgarantien på din bil, men også fordi vi lægger vægt på kvalitet. Det er nemlig vigtigt, at din bil bevarer sin originale ydeevne.

Ud over det har vi kun kompetente pladesmede og mekanikere ansat på vores autoværksted. Hver især varetager de udelukkende opgaver, de er eksperter i.

På den måde kan vi love dig, at du ender ud med det bedste resultat, når du vælger vores bilværksted.

Vores mekaniker holder ventetiden nede

Vi ved, at vores kunder ikke er glade for lang ventetid, og derfor bestræber vi og vores mekaniker på at have din bil færdig inden for tre dage. Mens du venter på, at din bil bliver repareret, låner vi dig naturligvis en gratis lånebil.

Vi kan således love dig, at når vi er færdige med din bil, vil den være som ny igen.

Processen hos os

Når du kører din bil hen til vores autoværksted, bliver den taget godt i mod af en pladesmed, som med det samme udleverer en lånebil til dig.

Efterfølgende laver pladesmeden en opgørelse over skaden og herunder hvad, der skal repareres. Opgørelsen sendes da ind til det pågældende forsikringsselskab, som skal godkende den.

Når opgørelsen er godkendt, kan vores kompetente automekaniker og resterende ansatte begynde at reparere din bil samt sende den afsted til vores malere.

Slutteligt bliver din bil rengjort på vores autoværksted. Og vi kan love dig for, at bliver så god som ny.

Kontakt os og hør mere om vores værksted

Har du brug for en professionel mekaniker, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, såfremt du skulle have nogle spørgsmål. Ønsker du et uforpligtende tilbud og pris, så klarer vi og den. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os i dag