Gratis lånebil

Gratis lånebil under reparation

Trænger din bil til en reparation, men ved du samtidig, at du ikke kan undvære en bil i mellemtiden? Du kan være helt rolig, for når CPH Skadecenter ApS tager hånd om din bil, låner vi dig en gratis lånebil.

På den måde gør vi hverdagen nemmere for dig, når din bil er til reparation.

Din hverdag forbliver uforstyrret

Vi har hele 4 lånebiler, som kan lejes ud til vores kunder under reparationen af deres biler. Vi ønsker nemlig, at vores kunders hverdag forbliver uforstyrret.

Med en gratis lånebil mener vi, at du intet skal betale – bortset fra en daglig forsikring på 50 kr. inklusiv moms. Pengene betaler du først, når vi har udført reparationen af din bil.​​

Pris pr. dag ved ikke-forsikringsrelateret arbejde : 150 kr. (inklusiv moms).

Din bil bliver så god som ny

Foruden den glæde, som du og din familie har fået af en gratis lånebil, så får du en funktionel bil tilbage efter reparationen hos os. Vi tilstræber os altid på at udføre et korrekt arbejde, så du får oplevelsen af en ny bil ved returnering.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at låne en gratis lånebil, eller ønsker du at få et tilbud på reparation af din bil, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og hør mere om vores værksted

Har du brug for en professionel mekaniker, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, såfremt du skulle have nogle spørgsmål. Ønsker du et uforpligtende tilbud og pris, så klarer vi og den. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os i dag