GRATIS LÅNEBIL UNDER REPARATION


Trænger din bil til en reparation, men ved du samtidig, at du ikke kan undvære en bil i mellemtiden? Du kan være helt rolig, for når CPH Skadecenter ApS tager hånd om din bil, låner vi dig en gratis lånebil.

På den måde gør vi hverdagen nemmere for dig, når din bil er til reparation.

DIN HVERDAG FORBLIVER UFORSTYRRET

Vi har hele 4 lånebiler, som kan lejes ud til vores kunder under reparationen af deres biler. Vi ønsker nemlig, at vores kunders hverdag forbliver uforstyrret.

Med en gratis lånebil mener vi, at du intet skal betale – bortset fra en daglig forsikring på 50 kr. inklusiv moms. Pengene betaler du først, når vi har udført reparationen af din bil.​​

Pris pr. dag ved ikke-forsikringsrelateret arbejde : 150 kr. (inklusiv moms). 

DIN BIL BLIVER SÅ GOD SOM NY

Foruden den glæde, som du og din familie har fået af en gratis lånebil, så får du en funktionel bil tilbage efter reparationen hos os. Vi tilstræber os altid på at udføre et korrekt arbejde, så du får oplevelsen af en ny bil ved returnering.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at låne en gratis lånebil, eller ønsker du at få et tilbud på reparation af din bil, er du altid velkommen til at kontakte os.

GRATIS LÅNEBIL


Er du på udkig efter en dygtig mekaniker, som kan tage hånd om din skadet bil og reparere den til din fuld tilfredsstillelse?
Hos CPH Skadecenter ApS i Rødovre reparerer vi din bil, og under reparationen kan du låne en gratis lånebil. På den måde gør vi hverdagen lettere for dig, når din bil er til reparation.

Vi har hele 4 lånebiler, som kan lejes ud til vores kunder under reparationen af deres biler. Vi ved nemlig, at en lånebil vil gøre, at hverdagen forbliver uforstyrret. Med en gratis lånebil mener vi, at du intet skal betale – bortset fra en daglig forsikring på 75 kr. inklusiv moms. Pengene betaler du først, når vi har udført reparationen af din bil.​​

Kvalitet og service er nøgleordene hos os. Og vi gør vores bedste for, at disse er tydelige i alt, hvad vi foretager os. Det er den røde tråd i vores firma.

Ud over den glæde du og din familie har af lånebilen, får I en fejlfri bil tilbage, der fungerer, som den skal. Vi tilstræber os altid på at udføre et korrekt arbejde, så du får oplevelsen af en ny bil ved returnering.

Vi har lavet en side, hvor du kan læse meget mere om dine muligheder for at låne en gratis lånebil.


Er din bil brudt sammen, eller er det tid til at få udført et serviceeftersyn? Så kan du med fordel tage den forbi vores autoværksted i Rødovre. Vi har mange års erfaring inden for branchen og derfor kan vi sikre dig for, at din bil bliver som ny.

Du kan altid være sikker på, at det er en professionel og uddannet mekaniker eller pladesmed, der tager sig af din bil på vores autoværksted. Vi har mere end ti års erfaring og har naturligvis det nødvendige udstyr, der skal til for at udføre opgaverne.

CPH SKADECENTER

Hvidsværmervej 163C
2610 Rødovre

Telefon: 31 31 74 10
E-mail: kontakt@cphskadecenter.dk
CVR nr. 3654 6433