Forsikringsskader

Forsikringsskader på bil

Få udbedret forsikringsskader på biler hos os

Forsikringsskader på biler afstedkommer ofte af trafikuheld og dækkes af dit forsikringsselskab. Vi samarbejder med alle landets forsikringsselskaber, så har du en forsikringsskade på din bil, der skal udbedres, kan du med komme forbi vores værksted i Rødovre. Vi har mere end ti års erfaring med bilreparationer, og vi har kun faglært personale ansat.

Efter taksatorrapporten er godkendt af det pågældende forsikringsselskab, udbedre vi altid forsikringsskader på biler, så de fremstår præcis, som de gjorde før skaden.

Reparation med originale reservedele

Vi anvender altid originale reservedele, når vi udbedrer forsikringsskader på biler, på vores værksted i Rødovre. Det gør vi først og fremmest for at bevare fabriksgarantien på bilen, men også fordi vi lægger vægt på kvalitet. Desuden vil det være en stor fordel for dig, hvis du en dag skal sælge bilen.

Vi tilbyder dig en gratis lånebil

Imens vi udbedrer din bils forsikringsskader på vores værksted i Rødovre, tilbyder vi dig naturligvis en gratis lånebil, som koster 75 kr. om dagen i selvrisiko.

Kontakt os og høre mere om priser

Kontakt os for en aftale omkring udbedring forsikringsskader på biler. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt, såfremt du skulle have nogle spørgsmål. Ønsker du blot et uforpligtende tilbud og pris, så klarer vi også den. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Kontakt os og hør mere om vores værksted

Har du brug for en professionel mekaniker, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, såfremt du skulle have nogle spørgsmål. Ønsker du et uforpligtende tilbud og pris, så klarer vi og den. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os i dag