Reparation

Private skader – reparation af bil

Få udbedret din skade hos os

Har du fået en skade på bilen, som du selv skal betale for at få udbedret? Så giver vi dig gerne et skriftligt tilbud på, hvad en reparation af din bil vil koste på vores autoskadecenter i Rødovre.

Vi giver dig et godt tilbud på reparation af bil

Ved reparation af bil, laver vi altid skriftlige tilbud til vores kunder. Det gør vi både for at sikre, at der ikke opstår misforståelser omkring pris og omfang af reparationen, men også for at give dig tryghed.
Vi behandler nemlig vores kunder med respekt og lægger stor vægt på at sikre dem en høj bilservice.

Derfor har vi også en kort ekspeditionstid, og vi får som regel reservedele hjem samme dag, som de bliver bestilt, så du hurtigt kan køre i din bil igen.

I mellemtiden låner vi dig selvfølgelig en gratis lånebil, som koster 75 kr. om dagen i selvrisiko.

Sådan udregner vi dit tilbud

Når du modtager et skriftligt tilbud på din bilreparation fra os, er prisen udregnet efter en fast timepris. Viser det sig, at din reparation er mere omfattende end først antaget, sparer du dermed penge ved denne metode.

Kontakt os, så laver vi en aftale!

Kontakt os og hør mere om vores værksted

Har du brug for en professionel mekaniker, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, såfremt du skulle have nogle spørgsmål. Ønsker du et uforpligtende tilbud og pris, så klarer vi og den. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os i dag