PRIVATE SKADER – REPARATION AF BIL


FÅ UDBEDRET DIN SKADE HOS OS

Har du fået en skade på bilen, som du selv skal betale for at få udbedret? Så giver vi dig gerne et skriftligt tilbud på, hvad en reparation af bil vil koste på vores autoskadecenter i Rødovre.

VI GIVER DIG ET GODT TILBUD PÅ REPARATION AF BIL

Ved reparation af bil, laver vi altid skriftlige tilbud til vores kunder. Det gør vi dels for at sikre, at der ikke opstår misforståelser om pris og omfang af reparationen, men dels også for din trygheds skyld.
Vi behandler nemlig vores kunder med respekt og lægger stor vægt på at sikre dem en høj bilservice.

Derfor har vi også en kort ekspeditionstid, og vi får som regel reservedele hjem samme dag, som de bliver bestilt, så du hurtigt kan køre i din bil igen.

I mellemtiden låner vi dig selvfølgelig en gratis lånebil, som koster 75 kr. om dagen i selvrisiko.

SÅDAN UDREGNER VI DIT TILBUD

Når du modtager et skriftligt tilbud på din bilreparation fra os, er prisen udregnet efter en fast timepris. Viser det sig, at din reparation er mere omfattende end først antaget, sparer du dermed penge ved denne metode.

Kontakt os, så laver vi en aftale!

KONTAKT OS OG HØR MERE OM PRIS OG TILBUD

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på reparation af din bil. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

GRATIS LÅNEBIL


Er du på udkig efter en dygtig mekaniker, som kan tage hånd om din skadet bil og reparere den til din fuld tilfredsstillelse?
Hos CPH Skadecenter ApS i Rødovre reparerer vi din bil, og under reparationen kan du låne en gratis lånebil. På den måde gør vi hverdagen lettere for dig, når din bil er til reparation.

Vi har hele 4 lånebiler, som kan lejes ud til vores kunder under reparationen af deres biler. Vi ved nemlig, at en lånebil vil gøre, at hverdagen forbliver uforstyrret. Med en gratis lånebil mener vi, at du intet skal betale – bortset fra en daglig forsikring på 75 kr. inklusiv moms. Pengene betaler du først, når vi har udført reparationen af din bil.​​

Kvalitet og service er nøgleordene hos os. Og vi gør vores bedste for, at disse er tydelige i alt, hvad vi foretager os. Det er den røde tråd i vores firma.

Ud over den glæde du og din familie har af lånebilen, får I en fejlfri bil tilbage, der fungerer, som den skal. Vi tilstræber os altid på at udføre et korrekt arbejde, så du får oplevelsen af en ny bil ved returnering.

Vi har lavet en side, hvor du kan læse meget mere om dine muligheder for at låne en gratis lånebil.


Er din bil brudt sammen, eller er det tid til at få udført et serviceeftersyn? Så kan du med fordel tage den forbi vores autoværksted i Rødovre. Vi har mange års erfaring inden for branchen og derfor kan vi sikre dig for, at din bil bliver som ny.

Du kan altid være sikker på, at det er en professionel og uddannet mekaniker eller pladesmed, der tager sig af din bil på vores autoværksted. Vi har mere end ti års erfaring og har naturligvis det nødvendige udstyr, der skal til for at udføre opgaverne.

CPH SKADECENTER

Hvidsværmervej 163C
2610 Rødovre

Telefon: 31 31 74 10
E-mail: kontakt@cphskadecenter.dk
CVR nr. 3654 6433