UDSKIFTNING AF BILRUDE VED STENSLAG OG ANDRE GLASSKADER


Vi tilbyder udskiftning af bilrude på alle biler med stor omhu og omtanke for din bil på vores værksted i Rødovre. Vi udskifter både front-, side- og bagruder, og vi sørger selvfølgelig for, at der ikke kommer ridser eller hakker i din bil under arbejdet.

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring med reparation af stenslag samt udskiftning af bilrude.

VÆLG MELLEM ORIGINALE OG UORIGINALE RUDER

For at imødekomme alle behov og ønsker tilbyder vi både originale og uoriginale ruder. Vi har forhandlet os frem til nogle af markedets bedste priser, så du får billige originale bilruder hos os.

Derudover tilbyder vi nogle af markedets bedste uoriginale bilruder, der har en lige så høj kvalitet som de originale. Har du en ældre bil, kan du med fordel spare penge og vælge en uoriginal rude, mens vi anbefaler en original rude til de nyere biler.

Vi anvender markedets mest miljøvenlige lim til udskiftning af bilrude, nemlig Innotec, som er den foretrukne lim i autobranchen.

HURTIG UDSKIFTNING AF BILRUDE

Vi arbejder hurtigt og præcist i forbindelse med udskiftning af din bils rude. Så har du fået en glasskade eller et stenslag, kan du med fordel aflevere din bil hos os om morgenen og hente den igen samme dag. Vi ved nemlig, at det kan være svært at undvære sin bil.

Har din bilrude fået et stenslag eller en anden glasskade? Ring til os, så booker vi en tid til en udskiftning af din rude. Du kan også selv bestille en tid online.

GRATIS LÅNEBIL


Er du på udkig efter en dygtig mekaniker, som kan tage hånd om din skadet bil og reparere den til din fuld tilfredsstillelse?
Hos CPH Skadecenter ApS i Rødovre reparerer vi din bil, og under reparationen kan du låne en gratis lånebil. På den måde gør vi hverdagen lettere for dig, når din bil er til reparation.

Vi har hele 4 lånebiler, som kan lejes ud til vores kunder under reparationen af deres biler. Vi ved nemlig, at en lånebil vil gøre, at hverdagen forbliver uforstyrret. Med en gratis lånebil mener vi, at du intet skal betale – bortset fra en daglig forsikring på 75 kr. inklusiv moms. Pengene betaler du først, når vi har udført reparationen af din bil.​​

Kvalitet og service er nøgleordene hos os. Og vi gør vores bedste for, at disse er tydelige i alt, hvad vi foretager os. Det er den røde tråd i vores firma.

Ud over den glæde du og din familie har af lånebilen, får I en fejlfri bil tilbage, der fungerer, som den skal. Vi tilstræber os altid på at udføre et korrekt arbejde, så du får oplevelsen af en ny bil ved returnering.

Vi har lavet en side, hvor du kan læse meget mere om dine muligheder for at låne en gratis lånebil.


Er din bil brudt sammen, eller er det tid til at få udført et serviceeftersyn? Så kan du med fordel tage den forbi vores autoværksted i Rødovre. Vi har mange års erfaring inden for branchen og derfor kan vi sikre dig for, at din bil bliver som ny.

Du kan altid være sikker på, at det er en professionel og uddannet mekaniker eller pladesmed, der tager sig af din bil på vores autoværksted. Vi har mere end ti års erfaring og har naturligvis det nødvendige udstyr, der skal til for at udføre opgaverne.

CPH SKADECENTER

Hvidsværmervej 163C
2610 Rødovre

Telefon: 31 31 74 10
E-mail: kontakt@cphskadecenter.dk
CVR nr. 3654 6433